Tre bröder: Simon, Jonas och Daniel startade Ziito 2014. Vi designade och tillverkade industriella klädställningar för ett modernt hem eller butiksinredning. Produkterna uppdateras kontinuerligt och optimeras för att passa vår hållbara vision. Vi använder funktionella och starka material för att garantera att produkterna håller länge. Vi behandlat vårt trä med naturlig linfröolja vilket betyder noll kemiskt avfall och en bättre slutprodukt både för kunden och miljön.

Vår första kollektion klädställningar är Eldr. Eldr är galvaniserad stål och bränd nordisk furu. Sedan utvecklades Tré och Aska. Dessa kollektioner har samma minimalistiska profil som Eldr men med ett annat uttryck. Namnen är nordiska och anspelar på designen.

Ziito är ett viktigt företag på den europeiska marknaden för försäljning och uthyrning av klädställningar. Vårt lager och kontor finns i Fredericia och vårt designkontor och vår konceptutveckling i Köpenhamn.

 

Daniel Oxholm

Daniel är designmaskinen – ritar och utvecklar idéer från studion i Köpenhamn. Daniel kan allt om material, form och färg och jobbar vanligtvis med flera skisser på samma gång. Nu och då lämnar han studion för att ta hand om inredningen på olika mode evenemang. Daniel sysslar gärna med konst på sin fritid.

Jonas Oxholm

Om du ringer Ziito är det antagligen Jonas som svarar. Han är VD och ansvarig för försäljning och marknadsföring. Han vet allt om våra produkter och han älskar att hjälpa människor med deras inredningsfrågor.

Jonas umgås helst med sin familj på fritiden.

 

Ziito medarbejder Simon Oxholm

Simon Oxholm

När du navigerar runt på hemsidan och gillar hur den ser ut så är det på grund av Simon – han är vår webbdesigner. Simon bor i Amsterdam i Nederländerna.
Han läser och skriver musik på sin fritid.

 

 Ziito medarbejder Mohammad El Nemer

Mohammad Nemer

Mohammad är den starkaste i vårt företag. Du kan vara säker på att han har varit delaktig i tillverkningen av din klädställning då han jobbar med varje steg i produktionen: behandlingen av träet, monteringen av delarna och paketeringen av lådorna.

Mohammed tycker om att fiska på sin fritid.

 

HQ

Nørrebrogade 135

7000 Fredericia

Denmark

info@ziito.dk

Phone: +4570707749 (Åben Måndag-torsdag  9:00 - 14:00)

VAT: DK36544066