📦Frakt 50 SEK - 📞 Kundservice: +45 70707749 info@ziito.dk - 🔗 10 års garanti

HYLLOR

HYLLOR—VÄGGMONTERADE ELLER PÅ HJUL

Om du vill att dina hyllor att bidra med mer än att bara hjälpa dig att organisera, vi har något gemensamt.

Våra hyllenheter kombinerar unika designer och flexibilitet för att skapa en slutprodukt som är både användbar och estetisk, oavsett om du monterar den eller lämnar den stående! Med hyllor på hjul, samt de som är avsedda för att monteras på vägg, har vi något för alla.

Våra hyllenheter passar vilka rum som helst, inklusive de som används för affärsändamål. Den avskalade designen innebär att du kan använda enheterna för att visa upp något, vare sig det är böcker, kontorsmaterial, hantverk hemma eller juveler, kläder mm, i en butik.

 

EN NATURLIG OCH AVSKALAD DESIGN

Vi föreslår en omgestaltning av träindustrin - ett förslag som yttrar sig i våra tillgängliga hyllenheters design.

Dina nya hyllor är handgjorda och inspirerade av de kraftiga och robusta träden i Norden. Vi kombinerar träet med stål för att uppnå ett avskalat industriellt utseende som står i perfekt kontrast till den klassiska skandinaviska inredningsstilen som kännetecknar de flesta hem och butiker.

Träet och stålet utmärker sig särskilt i monokroma rum eller i rum med vita väggar. Faktum är att vi är så nöjda med vår produkt att vi kan garantera att våra stålhyllor ger en unik touch som drar till sig mycket mer uppmärksamhet än traditionell inredning. Detta gör dem perfekta för att framhäva dina favoritföremål i ditt hem, eller för att hålla dina kunders ögon kvar på dina produkter på jobbet.


MONTERADE HYLLOR

Precis som alla våra andra produkter är våra monterade hyllor gjorda av massivt nordiskt trä och designat för att erbjuda vackra kontraster och kompletterande färger. Resultatet är en unik produkt som tillför något extra till ditt hem eller affärsverksamhet - tillgängliga i en variation av färgkombinationer.

Det är av största vikt för oss att uppnå en balans mellan det naturliga träet och de vackra färgerna. Av denna anledning levererar vi en livfull produkt där knastar och snitt i träet fortfarande är synliga.

De monterade hyllorna passar vilka rum som helst. Dessutom är de lätta att kombinera för att skapa ett elegant och färgstarkt mästerverk.


HYLLOR PÅ HJUL

Placera din hyllenhet var du vill och lås hjulen. Våra hyllor på hjul ger dig friheten att flytta dina hyllenheter när och var du vill. Du kan antingen använda dem som traditionella hyllor eller som avdelare för att dela upp rummet.

Oavsett om du väljer att placera dem mot väggen eller som en skiljevägg, kan du vara säker på att det hårda stålet och den majestätiska nordiska furan resulterar i ett unikt utseende.

En annan sak att notera är det stora utrymmet mellan hyllorna, inbyggt för att göra det trevligt och enkelt att rama in dina favoritföremål utan att hyllan upplevs som överfull.

Beställ online för leverans över hela landet via GLS.