Att inreda en slitstark och modern garderob som inspirerar och gör mycket mer än att bara förvarar dina kläder, har aldrig varit enklare.

På Ziito har vi alla produkter du kan tänkas behöva för att skapa en traditionell garderob eller en walk-in-closet. Använd våra klädställ, hyllenheter och klädstänger för att sätta ihop den perfekta garderoben med alla krokar, skenor etc, som du kan tänkas behöva. Och pricken på i:et? Den kommer att ha en elegant rå nordisk inredningsdesign.


NATURLIGT STÅL

Här på Ziito är vi inspirerade av våra majestätiska nordiska skogar. Vi förvandlar vackra tallar till underbara hyllor och behandlar dem med kemikaliefri linolja, för perfekt finish. Tallen monteras sedan i galvaniserat stål vilket ger en unik kontrast mellan det eleganta trädet och den industriella looken.

Resultatet är en unik design som är anmärkningsvärt hållbar, men som ändå inte kompromissar med den charm som kommer ifrån att uttrycka sig själv genom naturliga produkter.


GARDEROBER FÖR DINA BEHOV

Det är nästan omöjligt att diskutera garderobsinredning utan att åtminstone nämna klädställ.

För att försäkra oss om att vi uppfyller dina behov, erbjuder vi såväl monterade klädställ, som lösningar med hjul.

 

MONTERAT KLÄDSTÄLL

Klädställ som är avsedda för montering, måste tas särskild hänsyn till ur ett säkerhetsperspektiv, eftersom de gör det möjligt att visa kläder ute i den öppna lokalen. Eftersom våra produkter är gjorda av galvaniserat stål, i stället för mjukt aluminium som används i många andra garderobslösningar, behöver du aldrig oroa dig för att du överbelastar dem.

Kom ihåg att ställen finns i flera färger, så du kan få exakt rätt kontrast.

 

KLÄDSTÄLL PÅ HJUL

Denna flyttbara klädhylla erbjuder industriell hållbarhet, tack vare de kraftiga stålrören som är fästa på de robusta hjulen. Detta upplägg gör det enkelt att skifta layout på din garderob, vilket ger dig möjligheten att experimentera med ställen, bänkar, speglar, etc.

Klädställen finns med inbyggda trähyllor, utformade för att rymma skor och hattar.

Hitta det perfekta klädstället för ditt sovrum, hall eller butik. Kontakta oss angående speciella önskemål eller klicka på produkten på denna webbplats för mer information om mått, material etc.