UNIKT ANPASSAD BUTIKSINREDNING

Butiksinredning spelar en viktig roll för att särskilja din butik från konkurrenternas och skapa en atmosfär där dina kunder känner sig bekväma och inspirerade.

Vad finns det för bättre sätt att uppnå denna atmosfär, än att införliva vackert tidlöst material som hjälper dig att skapa tilltalande kontraster och lyfta fram de produkter som säljs?

 

SJÄLFULL INREDNING

På Ziito tillverkar vi hyllenheter, bord, bänkar, ställ, hyllor etc, som alla är gjorda av råstål och naturligt trä från våra vackra nordiska skogar.

Kombinationen av trä och stål ger upphov till en unik produkt som bejakar industriella möbler och samtidigt uttrycker en känsla av natur. Våra produkter behandlas med naturliga oljor för att ge så äkta en finish som möjligt.

Resultatet av denna process är ställ, bord, bänkar etc, med design som talar för sig själv och som hjälper dig att skapa unika ramar för att lyfta fram de produkter som säljs.

Vare sig det handlar om lyxiga smycken, moderiktiga kläder, läckra delikatesser i en specialitetsbutik, eller något helt annat, vår unika design kommer att lyfta din produkt och skapa den perfekta atmosfären som kombinerar det estetiska och industriella. För exakt samma anledning, är designen perfekt för livsstilsbutiker.

 


PRAKTISK BUTIKSINREDNING

Tänk dig att du kan ändra din butiks layout och framhäva specifika produkter, allt eftersom efterfrågan kräver det. Vi tycker att det är ett idealiskt upplägg och därför har vi utvecklat en modern design som tar hänsyn till denna efterfrågan på anpassningsbarhet.

Vi erbjuder hyllor och klädställ både med och utan hjul. Detta gör det enkelt att flytta din inredning så som du önskar, så väl som för att kunna framhäva vissa produkter.

När du kan flytta runt dina hyllor så som du tycker det passar, kan du utnyttja butiksinredningens flexibilitet precis som du alltid drömt om, men aldrig trodde var möjligt.

Utöver denna flexibilitet är våra produkter byggda av galvaniserat stål i stället för de mjuka aluminiumprodukter som man brukar se. Det betyder att du kan lita på att de är stabila - även när du använder dem för att skylta tunga klädesplagg eller högvis av tunga produkter. Kvaliteten är oklanderlig och det robusta materialet eliminerar behovet av att behöva oroa sig för stabiliteten i skyltningarna.

 

FÅ HJÄLP MED SKYLTNING ETC.

Utöver produkterna som tillåter dig förbättra din butiksinredning, har vi även erfarenheten av att hjälpa dig att med upplägget av din plats för skyltning.

Några av våra mest populära produkter är hyllor, bord och klädställ. De sistnämnda är särskilt populära. Vi har bland annat levererat mer än 2000 klädställ till den största skyltningen för herrkläder i London.

Kontakta oss för mer information eller klicka på de separata produkterna på vår sida för att se vilka alternativ som finns tillgängliga, och i vilka storlekar och färger.