📦Frakt 50 SEK - 📞 Kundservice: +45 70707749 info@ziito.dk - 🔗 10 års garanti

BAG ON ZIITO

Värden

 

-Vi vill förändra Danmark från att prata om hållbarhet för att leva den.

-Vi blir världens centrum för cirkulära modeller inom design och materialutveckling.

-Vi ställer våra relationer högt internt och externt.


Filosofi

Vi tror att vi kan förändra trängseln genom att utforma nya sätt att leva och påverka politiken genom designtänkande. Vi tror på en framtid där den västra befolkningen lever på idéer om nollavfall, minimalt liv och hållbarhet. Vi vill hjälpa till med att skapa denna framtid, som vi gör genom våra mönster, samarbeten vi ingår och de guider vi delar här på webbplatsen.


Syn

Ziito gör det enkelt för våra kunder att leva hållbart och enkelt. På Ziito hjälper vi med nya, hållbara nybörjare, om det är en ny butik, ett nytt hem eller ett nytt företag. Vi hjälper till med långvarig början, cirkulära strukturer, och håller (ekosystem) igång.


Cirkulär ekonomi vid Ziito.

När du handlar hos Ziito handlar du om ett cirkulärt företag. Vi tror att kärleken kommer från förändringar och nya upptäckter, så att du alltid kan byta ut våra hyllor till nya lämpliga hyllor. Vi håller på att utveckla en serie hyllor som du kommer att kunna uppdatera till i framtiden. Det gör det lätt att falla tillbaka för sina mönster efter att ha bott i sitt hem i många år.

 

Alla våra design är handgjorda på vår verkstad i Fredericia. Det får oss att känna oss unika med alla våra produkter. Vi bifogar allt, skär dina egna rör och trådar och applicera linoljan, som vi själva har hjälpt till att utveckla. Anledningen till att vi använder tall för våra mönster är att det är en nordisk träart som växer snabbare än både ek, ask och bok.

Vi är stolta över att erbjuda 10 års garanti på våra produkter. Vi är alltid redo att reparera eller hitta lösningar för att våra produkter ska leva så länge som möjligt. Och vi rekommenderar våra kunder att hantera Ziito-produkter med respekt och kasta aldrig ut våra material som vi skulle vilja ta tillbaka dem och återanvända dem för nya konstruktioner.

Vi söker ständigt efter sätt att optimera våra strukturer, såsom förpackning, logistik och material för att bli så hållbara som möjligt. Vi är inte heller rädda för att utmana våra leverantörer och partners att utvecklas i samma riktning.

Vi är inte bara ett företag, vi är en massa människor som existerar om målet att göra Danmark till det ledande landet inom hållbarhet och cirkulär ekonomi. I vår samexistens ser vi till att vi inte slösar bort resurser, äter vegetarianer (mest veganer) och får så nära som möjligt nollavfall. Vi lagar mat varje dag och väger tillsammans och medkänsla. Vi tror att kärnan i en hållbar framtid ligger i att skapa en god anda som vi alla i Ziito och alla våra personliga och affärsrelationer vill leva i.

Från våra lager och kontor i Fredericia och Köpenhamn serverar vi dagliga privata och företagskunder. Kundservice finns i vår dna och vi är alltid redo att hjälpa dig med rätt lösning. Vi är stolta över den feedback vår kundservice tar och vågar skryta om det - se Trustpilot och Facebook.

 

 

BAKGRUND:

Ziito ApS grundades 2014 av tre bröder: Simon, Jonas och Daniel. Företaget är byggt på grundval av våra gemensamma värderingar inom hållbarhet, estetik och nyfikenhet kring material. Vi har arbetat övertid mot den cirkulära ekonomin och har sprungit in i det förra året. Det ger extra energi att kämpa för en bra sak. Vi är ett team redo att göra någonting för att skapa en hållbar övergång i Europa.


medarbejder Daniel Oxholm

Daniel Oxholm

 

Daniel designar livet i vår designstudio i Köpenhamn nordväst.

Daniel vet allt om material, former och färger och har för det mesta i många mönster samtidigt. Förutom att designa, tar Daniel hand om våra modeshändelser.

Daniel gör konst på fritiden.

 

  

Ziito medarbejder Jonas Oxholm

Jonas Oxholm

Om du ringer till Ziito, kommer du noga att prata med Jonas eftersom han är vår VD och ansvarig för försäljning och marknadsföring så att han vet allt om våra produkter. Dessutom älskar han att hitta perfekta lösningar för våra kunders hem.

Jonas spenderar tid med familjen på fritiden.

 

 

 

 

Ziito medarbejder Simon Oxholm

Simon Oxholm

När du klickar på vår hemsida och är glad att det fungerar, ja, det är Simons vinst - han står för vår webbdesign och kodning. Simon bor i Amsterdam varje dag.

Simon läser och spelar musik på fritiden.

 

 

 

Ziito medarbejder Jonas Elkjær

Jonas Elkjær

Föreställ dig en möbelproduktion där allt är i finaste ordning. Föreställ dig samma möbelproduktion i full gång som producerar trä och metallmöbler, där det sås, oljas och förpackas. Och föreställ dig igen de finaste orden. Sådan är en dag ute på Ziito, eftersom Jonas är i rittet för produktionen.

Jonas är vår logistikman och älskar saker att vara bra. Jonas ser till att dina mönster levereras i tid.

Jonas är cykelåkare på fritiden.

 

 

Ziito medarbejder Mohammad El Nemer

Mohammad El Nemer

Mohammed är den starkaste mannen i företaget. Du kan vara säker på att Mohammed har gjort en del av din design eftersom han i stor utsträckning är involverad i alla processorer under produktion, både träolja, montering av delar och förpackning.

Mohammed fiskar på fritiden.

 

 

Emilie Frost Christensen

 

Om du har träffat Ziito på Instagram eller Facebook har du också träffat Emilie - hon ansvarar för marknadsföring. Emilie vet allt om sociala medier, bilder och grafik.

Emilie spenderar sin fritid med familjen och Katzen Simba.


 

Olya Alekseeva

 

Har du läst våra guider eller sett Ziito nya popup-butiker, då har du träffat Olyas kreativa hjärna. Olya vet allt om minimalt boende, nollavfall och hållbarhet.

Olya använder sin fritid på klättring och gör experiment i hennes veganska köket.

 

 

 

Ziito ApS

Brovadvej 23E

7000 Fredericia

Danmark

info@ziito.dk

 

Mobil: +45 70707749 (Öppet måndag-torsdag från 7:00 till 14:00, fredag ​​8:00 till 12:00)

 

CVR: 36544066