📦Frakt 50 SEK - 📞 Kundservice: +45 70707749 info@ziito.dk - 🔗 10 års garanti

Hur du bäst anpassa din butik?

September 11, 2018

Hur du bäst anpassa din butik?

...då Ziito definitivt att hjälpa dig. Under årens lopp har vi samlat en stor erfarenhet av renovering butiker, särskilt klädbutiker. Vi har levererat möbler till många klädbutiker, stora som små, och därför kommer säkert att kunna hjälpa dig med ditt nästa projekt.

 

När du möter behöva ordna din klädaffär, finns det några punkter du bör fokusera på. Många butiksägare kommer att vara en stor fördel att involvera specialister inom området, för att ge råd om utformningen av butiken - som det kan vara avgörande för din försäljning. 

Studier har visat att upp till 75-80% av alla inköp kommer att beslutas i butiken och inte i förväg. Detta innebär att det sätt du presenterar dina varor på är avgörande.

 

En av de saker vi råder oftast kunder är att skapa samförstånd i sin inredning - butiken måste ha en röd tråd, och gillar att vara enkel och tydlig. För mycket olika armaturer kan snabbt skapa en förvirrande intryck, vilket i slutändan kan innebära förlorad försäljning. Därför kommer det att vara till nytta för att dra nytta av väggmonterade klädhängare, som har en stor kapacitet, men tar inte upp mycket plats. På detta sätt, se till att du en överblick, så att kunderna lättare kan navigera genom butikens varor. Utrymmet i mitten av butiken kan utrustas med fristående klädhängare, antingen med eller utan hjul. Har du ofta behöver ändra utformningen av butiken, rekommenderar vi att du tittar noga på kläder rack med hjul som snabbt kan flyttas runt.

 

En annan viktig del av butikens tabeller där kläder kan staplas och du kan därmed bättre utnyttja utrymmet i butiken. Ziito har en serie tabeller som passar perfekt med den moderna klädaffär. Tabellen är stabila och extremt hållbara. De är tillverkade av skrot, som behandlas med naturligt pigment och organisk olja. Det finns därför en verklig miljövänlig tabell som vi stärker varje klädaffär brand.

 

BYGGA DEN STORE. 

Ofta bestå annonsutrymme för en klädaffär två typer av ramar, den väggmonterade hängande längs sidorna av lagret - och sedan de fristående kläder rack, som säkerställer en mer flexibel lösning. Vi ser oftast att människor kombinera de två typerna av ställningar, efter ett sätt att få permanent lösning av väggmonterade rack och en mer flexibel lösning på golvet. På detta sätt är det möjligt att kontinuerligt ändra butikens utseende, eftersom de fristående kläder rack är lätt att flytta runt.

 

Våra kläder rack kommer i huvudsak i tre fasta färgkombinationer, som kan korsas om det bättre passar butikens utseende. Första färg vi valt att kalla ELDR, som har grå rörledningar och lätt brända furubräder. Nästa är Aska, som består av svart rörledningar och svarta oljade ark. Plattorna har behandlats med naturliga pigment och linolja, som en miljövänlig lösning. Senast fast färgkombination är tre, som består av svarta rör och naturliga furubräder som just har avslutat med linolja. Det ger en mycket naturlig och Nordic uttryck när trädstrukturen verkligen reflekteras.

 

Vi har på Ziito förmåga att anpassa våra ställningar för att passa just din klädaffär. Så om du vill ha en givande stativ bör vara något högre eller bredare, så hör vi vill från dig.

 

Detta är vår väggmonterade klädstång för att handla. Stativet finns i tre typer: en med hyllor, en utanför och ett kombinerat rack med både utrymme för hängande kläder och förvaring av tillbehör. Gallren kan med fördel blandas så att det kan vara både och hänga kläder.

Du kan se mer om den enskilde stand genom att trycka på den.

Ett växande antal klädbutiker väljer också att lägga till hyllor för sin inredning. Fristående hyllor säkerställa flexibel och pladsoptimerende visningsalternativ. Ziito erbjuder två typer av fristående trä ställningar, nämligen Hyllor och garderob. Hyllor är butikshyllan med fyra trähyllor och finns med eller utan hjul. Skåpet är konstruerat i vattenledningar och certifierade svenska tall. Garderob Ziito butiken rack är en kombination av en butikshylla och en klädstång. På ena sidan av stativet, se hanger rymden och på de övriga fyra hyllor. Stället är perfekt som en monter för butiksutformning.

 

 

 

För den mer flexibel lösning kan vi erbjuda kläder rack med eller utan hjul. Våra två bäst säljande ställ för klädbutiker, vår Wood Double and Roll. Båda klädställ är tillverkade av super robusta stålrör, som garanterar en lång livslängd. Till skillnad från många billigare klädhängare, vår inte gjord av tunnplåt-material, men beställa bara hållbara material som kommer att pågå under många år in i framtiden. För tillverkning av kläder rack, är stål en perfekt material på grund av dess styrka, men också mycket på grund av dess miljöegenskaper. Steel har den klara fördelen att den inte försämras med användning och kan alltid smältas in nya objekt stål. Så när den första stål gång har producerats, är det en del av en livscykel. Valet var därför lätt för oss när vi var tvungna att välja material. United med vår certifierade tall från svenska skogar, kan vi erbjuda en klädhängare inte bara ser bra ut, ställer den också en minimi fotavtryck på vår miljö.

 

Så du står och måste ordna din klädaffär, kontakta oss!

På Ziito vi vet allt om den perfekta klädaffär inredning. Genom vår långa erfarenhet kan vi snabbt sätta oss in i kundens krav och önskemål. Du kan hitta ett hav av tidigare projekt som vi har gjort i målen här.

Om du inte hittar det du söker, eller har frågor, skulle vi uppskattar från dig på telefon 70707749 eller mail info@ziito.dk

Store Inspiration: